Vrouwengroep workshops

Wil jij jezelf verwennen met een inspirerende ochtend of avond met een gezellige vrouwengroep? Waar je op een ontspannen manier overzicht krijgt over de dingen die spelen in jouw leven en nieuwe inzichten en inspiratie opdoet? Meld je dan aan voor een Levenshuis workshop bij Time to Turn Coaching!

In een Levenshuis workshop ga je aan de slag met de metafoor van een huis, waarin de kamers symbool staan voor verschillende levensgebieden, zoals je werk, je vrije tijd, je relaties en je gezondheid. Net als bij je gewone huis geldt voor je levenshuis dat jij het helemaal in je eigen stijl kunt inrichten. Maar ook dat het goed is om af en toe alle kamers bij langs te gaan om te zien waar het nodig is om wat op te ruimen of op te knappen. Tijdens een Levenshuis-workshop maak je zo'n rondje door je levenshuis, elke keer gekoppeld aan een ander thema. De workshop is beschikbaar in drie varianten.

Na workshop korting op individueel coachtraject

Ontdek je tijdens een workshop dat er wel wat meer moet gebeuren aan jouw levenshuis? Een grondige onderhoudsbeurt, een verbouwing of versteviging van het fundament? Informeer dan eens naar de mogelijkheden voor individuele coaching. Deelnemers van een workshop die binnen een maand besluiten om te starten met een coachtraject, krijgen de kosten van de workshop volledig terug

Kleinschalige workshop 'Je Levenshuis in balans'

In een kleinschalige vrouwengroep workshop ervaar je de gezelligheid om samen te zijn met een kleine vrouwengroep, elkaar te bemoedigen en inspireren. Ik ontvang je bij mij thuis in een groepje van maximaal 6 vrouwen. Natuurlijk beginnen we met verse koffie of thee en wat lekkers.  Ik leg jullie het een en ander uit over de verschillende kamers in het Levenshuis, en daarna gaat iedereen aan de slag om te ontdekken hoe haar eigen levenshuis eruit ziet. In hoeverre is die in balans? Welke kamers worden te veel of te weinig bezocht? Welke kamers zouden wel een opknapbeurt kunnen gebruiken? En welke kleine concrete stappen zou jij kunnen zetten om daar wat aan te doen?

Laat je verrassen en ontdek hoe je juist door de gesprekken met andere vrouwen aan de hand van de metafoor van een huis tot inspirerende nieuwe inzichten komt. De kosten van deze groepscoaching workshop bedragen € 39,95, inclusief lesmateriaal. Kom je samen met een vriendin, dan betaal je zelfs maar € 29,95!  Een workshop duurt 90 tot 120 minuten. Je kunt de groepscoaching workshop eventueel ook online volgen, samen met een vriendin. Datum en tijd in overleg.

Workshop voor grotere vrouwengroep: 'De plaats van God in jouw levenshuis'

Speciaal voor christelijke vrouwengroepen biedt ik de mogelijkheid om een avondvullend programma te verzorgen rondom het thema ‘de plaats van God in jouw levenshuis’.

Wat is de impact van jouw geloof op de verschillende levensgebieden in jouw leven? Dat is de vraag die deze avond centraal staat. Als je je leven vergelijkt met een huis met verschillende kamers, is jouw geloof dan alleen iets voor je binnenkamer, of speelt het ook een rol in bijvoorbeeld je werkkamer, je vrijetijdskamer of je relatiekamer? Vaak weet je wel dat God betrokken is bij je héle leven, maar wordt je door de dag heen vaak zo in beslag genomen door allerlei beslommeringen, dat het er vaak toch niet van komt om God te betrekken al die kleine en grote dingen die ze op een dag doen. In deze groepscoaching workshop gaan we er samen over nadenken welke stappen je zou kunnen zetten om dat meer te ervaren op alle gebieden van je leven.

Afwisselend en interactief

Tijdens deze workshop leg ik het een en ander uit over het Levenshuis, en geef ik wat Bijbelse inspiratie mee. De workshop is heel afwisselend en interactief. Deelnemers gaan soms zelfstandig aan de slag met hun eigen levenshuis, en gaan soms in kleine groepjes of tweetallen dingen uitwisselen.

Ik heb de Levenshuis-workshop van Els meegemaakt met een groep vrouwen.
De setting was in groepjes waarin je soms zelf en soms met elkaar aan de slag ging.
Els vertelde een duidelijk verhaal met sterke voorbeelden erbij.
Het ging leven bij mij en hoewel ik best over deze dingen had nagedacht, waren er best een aantal kamers in mijn huis die wat extra aandacht konden gebruiken. Er was tijd en ruimte om met elkaar in je groepje als je dat wilde te sparren.
Kortom een inspirerende avond en verrijkt naar huis. Els, reuze bedankt. En je hebt een fijne stem om naar te luisteren.

Marian

De metafoor van het huis maakt dat je op een andere manier kijkt naar je leven en de keuzes die je maakt. De gesprekken die je samen hebt, geven je inzicht en inspiratie. Els leidt dit op een prettige manier. Waardevolle workshop!

Annegeer