Losse coachgesprekken

coaching op maat

Worstel je met een lastige situatie waar je wel wat coaching bij kunt gebruiken? Een conflict in het gezin? Een lastige situatie op je werk? Een familielid die steeds weer over je grenzen gaat? Sta je voor een moeilijke beslissing die je moet nemen? Draaien je gedachten steeds weer dezelfde cirkel als je hierover nadenkt? Als coach kan ik je helpen om die gedachtenspinsels te ontwarren. Door mijn kennis en ervaring kunnen we samen net een laagje dieper gaan en ontdekken welke gevoelens, patronen en overwegingen bij jou een rol spelen. Waardoor je zelf in staat bent om een passende oplossing te vinden. Ontdek zelf hoe een paar coachgesprekken al verrassend veel kunnen opleveren.

Coaching op maat

Kun je wel wat coaching gebruiken, maar heb je geen behoefte aan een compleet coachtraject? Meld je dan gewoon aan voor een paar losse coachgesprekken. Je kunt zelf aangeven wat je precies wilt bespreken en na afloop beslissen of je hier genoeg aan hebt, of dat je nog wilt terugkomen voor een vervolggesprek. Zo kunnen we de coachgesprekken precies laten aansluiten bij wat jij nodig hebt en je ook financieel kan veroorloven.

Creatieve werkvormen

Ook bij losse coachgesprekken maak ik graag gebruik van creatieve werkvormen om dingen te visualiseren. Afhankelijk van datgene wat je wilt bespreken tijdens een coachgesprek, zal ik bepalen welke werkvorm hierbij het meest helpend kan zijn. Als je bijvoorbeeld worstelt met balans tussen je verschillende activiteiten, kan het helpend zijn om de Levenshuis praatplaat erbij te pakken, waarbij elke kamer in het levenshuis staat voor een ander levensgebied. Soms laat ik je kaartjes uitkiezen met verschillende gevoelens, om voor jezelf beter te kunnen benoemen wat je precies voelt en waar je behoefte aan hebt. Ook maak ik regelmatig gebruik van playmobilpoppetjes om situaties helder te krijgen, met name als het gaat om relaties. De verschillende materialen helpen om dingen te verhelderen en ook om het gesprek meer te structureren.

DISC of drijfveren test

Als gecertificeerd DISC en drijfveren specialist biedt ik je ook de mogelijkheid om een DISC-test of drijfverentest te doen, in combinatie met een nabespreking tijdens een coachgesprek. In dat geval komen de kosten van de online test bovenop de kosten van het coachgesprek zelf.

Een DISC test laat zien wat jouw natuurlijke gedrag is, of je meer mens- of taakgericht bent, en of je meer introvert of extravert bent. De test geeft veel inzicht als je nadenkt over wat voor soort werk en activiteiten bij jou passen, maar ook over je relaties met de mensen om je heen.

Bij een drijfveren test gaat het om wat jou motiveert, wat jou drijft bij alles wat je doet. Twijfel je of je bij je werk wel op de juiste plek zit? Of vraag je je af waarom bepaalde activiteiten geen voldoening geven? Een drijfveren test kan dan veel duidelijk maken.

Als je kiest voor het Bouwstenen coachtraject, zijn deze beide testen inbegrepen in het coachtraject.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden? Ben je benieuwd of een paar coachgesprekken jou misschien verder kunne helpen bij de dingen waar jij op dit moment mee worstelt? Meld je dan aan voor een gratis minder-stress-meer-jezelf sessie, fysiek of online, en ontdek wat dit jou kan opleveren!

Losse coachgesprekken