christencoach Els van den Brink

christencoach

Even voorstellen..

Mijn naam is Els van den Brink. Ik ben 46 jaar. Ik ben getrouwd, moeder van 2 tieners en 2 studenten en woon in Moordrecht.

Mensen kennen mij als een rustig, eerlijk, liefdevol, betrouwbaar en betrokken persoon. Ik kan goed luisteren en doorvragen en door mijn hooggevoeligheid voel ik andere mensen goed aan. Ik zet graag mensen aan het denken door de juiste vragen te stellen. Het is voor mij belangrijk om mensen te respecteren en hen de ruimte te geven om hun proces op hun eigen manier vorm te geven. Daarbij vind ik het heel mooi om mensen te bemoedigen en te bevestigen in wie ze zijn. Ik kan goed leren en vind het belangrijk om een brede kennis van zaken te hebben. Ik neem niet alles wat ik hoor en lees klakkeloos aan en hou er niet van om mensen in hokjes te duwen.

Als christen is mijn geloof in God de basis bij alles wat ik doe. Dat geldt ook voor mijn werk als christencoach. Als cliƫnten dat willen, besluit ik coachgesprekken met gebed.

Ik houd van lezen, borduren, wandelen, schilderen en volksdansen. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, nieuwe dingen te leren, tijd door te brengen met mijn gezin. familie en vrienden en nieuwe mensen te leren kennen.

Naast mijn coachpraktijk werk ik als freelance wetenschapsjournalist en schrijf ik af en toe artikelen voor websites, tijdschriften en (medische) vakbladen. Daarbij geniet ik vooral van de interviews, waarbij ik vaak mensen spreek met ontzettend veel passie voor hun vak. Ik hoop dat ik als christencoach nog veel mensen mag helpen om hun eigen passie (opnieuw) te ontdekken en ook zo vanuit die passie te leven.

Mijn kennis en ervaring

Ik ben opgeleid als TotalBalance coach, en heb aanvullende opleidingen gedaan tot burn-out coach en HSP-coach. Daarnaast ben ik gecertificeerd voor de Huis van je Leven methode, de DISC test en de drijfveren test. Ook volgde ik de training 'Verbeeldtaal' over het werken met (playmobil)poppetjes in gesprekken.

De TotalBalance coachopleiding sloot nauw aan bij mijn eigen ervaring. Een aantal jaar geleden ben ik overspannen geraakt door alle ballen die ik in de lucht hield rondom gezin, werk en vrijwilligerswerk. In die periode heb ik veel gehad aan een aantal coachgesprekken en het (dag)boek Rust van Carianne Ros. Het was een heftige, maar ook waardevolle periode. Ik heb veel geleerd en ben er sterker uitgekomen. Toen ik in aanraking kwam met de door Carianne Ros ontwikkelde TotalBalance coachopleiding en hierin veel herkende, werd ik zo enthousiast, dat ik daar direct mee aan de slag gegaan, met deze coachpraktijk als resultaat.

Mijn missie als christencoach

Het is mijn verlangen als christelijke coach om vrouwen met een gezin te helpen om een goede balans te vinden tussen hun werk en de zorg voor zichzelf, hun gezin en de mensen om hen heen. Ik wil hen graag (opnieuw) laten ontdekken wat hun passies, talenten en dromen zijn, zodat ze van daaruit kunnen leven en genieten van elke dag die God hen geeft.