Levenshuis koffieochtend voor moeders

omdat je meer bent dan moeder

Het afgelopen jaar organiseerde ik elke eerste woensdag van de maand een gratis koffieochtend, in eerste instantie voor moeders, maar ook voor andere vrouwen. Tijdens deze ochtenden gingen we met een klein groepje vrouwen in gesprek aan de hand van de Levenshuis praatplaat, waarbij telkens een ander thema centraal stond. Het leverde mooie en inspirerende gesprekken op. Op dit moment staan er even geen nieuwe koffieochtenden gepland. Vind je dat jammer en zou je graag een keertje een koffieochtend bijwonen? Stuur me dan een berichtje via de contactpagina. Bij voldoende animo wil ik de koffieochtenden wel weer opstarten.

Moeders onder elkaar

Worstel jij ook regelmatig met de vraag hoe je alle ballen in de lucht moet houden? Je wilt natuurlijk een goede moeder zijn voor je gezin, zorgen voor een schoon en gezellig huis, je werk of vrijwilligerswerk goed doen, fijne contacten onderhouden met familie en vrienden, zorgen voor voldoende beweging en liefst ook nog af en toe een momentje voor jezelf. Maar poeh, dat zijn al met al behoorlijk wat ballen om omhoog te houden, zeker me alle onverwachte dingen die er tussendoor kunnen komen. Hoe zorg je dan nog voor een goede balans?

Natuurlijk ben jij daarin niet de enige. Veel vrouwen worstelen met soortgelijke vragen, al is ieders situatie natuurlijk net even anders. En ook als je geen kinderen hebt, kun je met dit soort vragen worstelen. En dus kan het heel prettig zijn om hierover af en toe te sparren met andere vrouwen, even je verhaal kwijt te kunnen, met elkaar mee te denken en van elkaar te leren. Vandaar dat ik af en toe een Levenshuis koffieochtend organiseer. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee gaan we met elkaar in gesprek aan de hand van de levenshuis praatplaat, waarbij ik als coach zorg voor wat extra inspiratie.

Hoe is jouw levenshuis?

Met de Levenshuis praatplaat vergelijken we ons leven met een huis, waarbij elke kamer staat voor een ander levensgebied, zoals je werkkamer, je vrijetijdskamer en je relatiekamer. Misschien zijn er kamers waar je wel vaker zou willen komen, of die je wel wat anders zou willen inrichten. Tijdens deze koffieochtend denken we er met elkaar over na wat je zou willen veranderen en hoe je dat zou kunnen doen. Hoe zorg je voor minder stress en meer rust en balans in je leven? Elke koffieochtend staat er een andere kamer (levensgebied) of thema centraal.

koffieochtend