Levenshuis koffieochtend voor moeders

omdat je meer bent dan moeder

Elke eerste woensdag van de maand organiseer ik een gratis Levenshuis koffieochtend voor moeders. Samen met andere moeders in gesprek over de vraag hoe je alle ballen in de lucht houdt, en welke keuzes je maakt om daarin je balans te vinden. Dat doen we aan de hand van de Levenshuis praatplaat, waarbij telkens weer een ander thema centraal staat. Meld je dus snel aan, want VOL = VOL!

Voor wie?       moeders uit Moordrecht, Gouda en omgeving, die net als veel andere moeders worstelen met alle ballen die ze in de lucht houden

Waar?             Klutendreef 29, 2841 PH in Moordrecht (5 km vanaf Gouda)

Wanneer?      elke eerste woensdag van de maand, 10.00u – 11.30u, uitgezonderd schoolvakanties

Opgeven?       via de link onderaan deze pagina

Kosten?          Gratis, mogelijkheid voor vrijwillige bijdrage

Moeders onder elkaar

Worstel jij ook regelmatig met de vraag hoe je alle ballen in de lucht moet houden? Je wilt natuurlijk een goede moeder zijn voor je gezin, zorgen voor een schoon en gezellig huis, je werk of vrijwilligerswerk goed doen, fijne contacten onderhouden met familie en vrienden, zorgen voor voldoende beweging en liefst ook nog af en toe een momentje voor jezelf. Maar poeh, dat zijn al met al behoorlijk wat ballen om omhoog te houden, zeker me alle onverwachte dingen die er tussendoor kunnen komen. Hoe zorg je dan nog voor een goede balans?

Natuurlijk ben jij daarin niet de enige. Veel moeders worstelen met soortgelijke vragen, al is ieders situatie natuurlijk net even anders. En dus kan het heel prettig zijn om hierover af en toe te sparren met andere moeders, even je verhaal kwijt te kunnen, met elkaar mee te denken en van elkaar te leren. Vandaar dat ik elke eerste woensdag van de maand een Levenshuis koffieochtend organiseer, speciaal voor moeders. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee gaan we met elkaar in gesprek aan de hand van de levenshuis praatplaat, waarbij ik als coach zorg voor wat extra inspiratie.

Hoe is jouw levenshuis?

Met de Levenshuis praatplaat vergelijken we ons leven met een huis, waarbij elke kamer staat voor een ander levensgebied, zoals je werkkamer, je vrijetijdskamer en je relatiekamer. Misschien zijn er kamers waar je wel vaker zou willen komen, of die je wel wat anders zou willen inrichten. Tijdens deze koffieochtend denken we er met elkaar over na wat je zou willen veranderen en hoe je dat zou kunnen doen. Hoe zorg je voor minder stress en meer rust en balans in je leven? Elke koffieochtend staat er een andere kamer (levensgebied) of thema centraal.

toegang gratis

De koffieochtenden zijn gratis, maar er staat wel een pot voor een vrijwillige bijdrage. Het is wel de bedoeling dat je je vooraf aanmeld. Let op: er is een maximum van 5 deelnemers per keer, dus meld je snel aan, want VOL = VOL!

koffieochtend