Gratis e-book voor minder stress

Maak je niet druk!

4 stappen naar meer rust, dichter bij jezelf en dichter bij God

In dit gratis e-book voor minder stress wil ik graag mijn passie met jou delen. Want misschien worstel jij zelf wel met alle drukte die op je af komt. Dat is niet zo gek in de maatschappij van tegenwoordig. Ik wil je met dit e-book graag laten zien wat drukte voor impact kan hebben en wat je kan doen om meer rust te vinden, en dichter bij jezelf en bij God te leven. Wat dat is wat ik jou van harte gun!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan krijg je de downloadlink binnen een half uur toegemaild. In de weken erna krijg je nog enkele e-mails met extra inspiratie. Wil je liever geen e-mails meer ontvangen, dan kun je je altijd weer uitschrijven.

ebookdruk3
Worstel jij met ...

... stress door alle ballen die je in de lucht houdt?

... al die verwachtingen van de mensen om je heen?

... en misschien wel vooral de verwachtingen van jezelf?

... het feit dat je jezelf soms zo tegenvalt?

... dat je zo kan twijfelen aan wat je nu het beste kunt doen?

... de propvolle agenda's met zo weinig momentjes voor jezelf?

... dat je jezelf af en toe voorbij loopt in de zorg voor de mensen om je heen?

... dat je soms nog zo weinig kunt genieten van de dingen die je doet?

Verlang jij naar verandering, een leven waarin je...

... werk en activiteiten doet, die echt passen bij wie jij bent, zodat je echt tot bloei komt en energie krijgt van wat je doet.

... gezonde grenzen kunt aangeven, zodat je de mensen om je heen oprecht kunt liefhebben, zonder dat dat ten koste gaat van jezelf.

... hebt afgerekend met die stress, angst, onzekerheid of perfectionisme.

... beter luistert naar je hart, naar wat jij diep van binnen wilt.

Vraag nu het gratis e-book 'Maak je niet druk' aan!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan krijg je de downloadlink binnen een half uur toegemaild. In de weken erna krijg je nog enkele e-mails met extra inspiratie. Wil je liever geen e-mails meer ontvangen, dan kun je je altijd weer uitschrijven.

Al die ballen in de lucht

Als vrouw kun je soms enorme druk ervaren door alle ballen die je in de lucht moet houden van werk, gezin, familie, vrienden, kerk, sport en wat al niet meer. Dat kan behoorlijk wat stress opleveren, zeker als je toch al worstelt met angst, onzekerheid, stress, en/of perfectionisme. Of als je moet dealen met patronen vanuit je verleden waar je maar niet los van komt, een baan die niet bij je past, als je het lastig vindt om grenzen te stellen of als je moeite hebt om goed om te gaan met je eigen hooggevoeligheid. Op zo'n moment kun je enorm verlangen naar minder stress, meer rust en balans. En zou je willen dat je in staat bent om op een gezonde en ontspannen manier je grenzen kunt aangeven en keuzes kunt maken vanuit je hart.

Als coach help ik vrouwen door middel van het Bouwstenen Coachtraject om hun verleden te verwerken, (denk)patronen te herkennen en te veranderen en zichzelf beter te leren kennen. Hierdoor zijn ze veel beter in staat om goede keuzes te maken en grenzen aan te geven, en de rust en balans te vinden waar ze naar verlangen. Dit traject is gebaseerd op de diepgaande TotalBalance methodiek. Nieuwsgierig? Meld je dan aan voor een gratis minder-stress-meer-jezelf sessie, fysiek of online.

gratis coachgesprek