Christelijke Loopbaancoaching

Ben je op zoek naar loopbaancoaching? Misschien omdat je ontevreden bent over je huidige werk of omdat je geen werk hebt? En omdat je niet goed weet wat voor werk je dan wèl zou willen? En wil je het liefst een loopbaancoach die werkt vanuit een christelijke identiteit? Dan ben je bij Time to Turn Coaching aan het juiste adres. Het Bouwstenen Coachtraject biedt hiervoor precies wat je nodig hebt. Heb je genoeg aan een paar gesprekken over concrete keuzes? Of wil je de diepte in en onderzoeken hoe je gekomen bent tot je huidige loopbaankeuzes? Wil je een persoonlijkheidstest om beter te weten wat jou sterkten en talenten zijn? Aan jou de keus!

loopbaancoaching
Even voorstellen...

Mijn naam is Els van den Brink en ik heb een christelijke coachpraktijk voor vrouwen in Gouda, Time to Turn Coaching. Ik biedt coaching aan vrouwen die zoeken naar meer rust, energie en balans. Ik help hen om patronen te doorbreken en keuzes te maken vanuit hun hart. Regelmatig gaat het hierbij ook om loopbaancoaching.

Baal je van je werk?

Als jij als vrouw werk of andere activiteiten doet, waar je eigenlijk helemaal niet blij van wordt, dan kan dat enorm veel energie wegzuigen. En vaak is het lastig om te bedenken hoe je dat kunt veranderen. Misschien heb je het gevoel dat je vast zit door praktische belemmeringen (financieel, taakverdeling thuis, scholing, etc) en weet je niet hoe je het anders zou kunnen doen. In dat geval kan het heel zinvol zijn om een paar coachgesprekken aan te gaan. Dat kan je helpen om met een frisse blik naar je eigen situatie te kijken.

Bouwstenen coachtraject - loopbaancoaching op maat

In mijn coachpraktijk werk ik met het zelfontwikkelde Bouwstenen Coachtraject. In dit traject maken we gebruik van de Levenshuis praatplaat. Daarbij vergelijken we je leven  met een huis met verschillende kamers, zoals je werkkamer, je relatiekamer en je vrijetijdskamer. Als je op zoek bent naar loopbaancoaching, ben je waarschijnlijk niet zo tevreden over je werkkamer, maar het is goed om ook even stil te staan bij je andere kamers. Staat er op zolder misschien nog veel rommel uit je verleden waar je last van hebt en die misschien ook impact hebben gehad op je werkkamer? En hoe stevig is jouw fundament met kennis over je persoonlijkheid, je sterkten, talenten en waarden? Op basis hiervan bepalen we samen welke bouwstenen jij nodig hebt voor het vervolg van het coachtraject, zodat je uiteindelijk in staat bent om loopbaankeuzes te maken waar je zelf blij van wordt.

Gratis minder-stress-meer-jezelf sessie

Nieuwsgierig wat dit jou zou kunnen opleveren? Meld je dan aan voor een gratis minder-stress-meer-jezelf sessie! Tijdens dit gratis coachgesprek denk ik met je mee over wat jij nodig hebt om verder te komen!