Gratis Balanstest

Worstel jij ook met stress, onzekerheid, sleur, angst of perfectionisme?
Ben jij op zoek naar meer rust, energie en balans in je leven?
En vraag je je af wat daarvoor nodig is?

Vaak is het nodig om daarvoor een laagje dieper te gaan dan je in eerste instantie denkt. Pas dan kun je je problemen echt bij de wortel aanpakken.

Deze Balanstest kan je laten zien welke onderliggende factoren bij jou misschien een rol spelen. Download deze gratis test, vul hem in en ontdek waar jij mee aan de slag zou kunnen gaan om ├ęcht verder te komen.

balanstest
Al die ballen in de lucht

Als vrouw kun je soms enorme druk ervaren door alle ballen die je in de lucht moet houden van werk, gezin, familie, vrienden, kerk, sport en wat al niet meer. Dat kan behoorlijk wat stress opleveren. Zeker als je toch al worstelt met angst, onzekerheid, spanning en/of perfectionisme. Of als je moet dealen met patronen vanuit je verleden waar je maar niet los van komt, een baan die niet bij je past, als je het lastig vindt om grenzen te stellen of als je moeite hebt om goed om te gaan met je eigen hooggevoeligheid. Op zo'n moment kun je enorm verlangen naar meer rust, energie en balans, en zou je willen dat je in staat bent om op een gezonde en ontspannen manier je grenzen kunt aangeven en keuzes kunt maken vanuit je hart.

Als coach help ik vrouwen door middel van het Bouwstenen Coachtraject om hun verleden te verwerken, (denk)patronen te herkennen en te veranderen en zichzelf beter te leren kennen. Hierdoor zijn ze veel beter in staat om goede keuzes te maken en grenzen aan te geven, en de rust en balans te vinden waar ze naar verlangen. In dit unieke traject heb ik de diepgaande TotalBalance methodiek gecombineerd met het ontspannen overzicht van de Levenshuis praatplaat. Het voordeel van dit traject is bovendien dat het bestaat uit verschillende modules (bouwstenen), waardoor je precies die bouwstenen kunt kiezen die passen bij wat jij nodig hebt.

Waar sta jij?

Vraag jij je af welke onderliggende factoren er bij jou voor zorgen dat je telkens weer met dezelfde dingen worstelt? Daarvoor is de Balanstest een goed hulpmiddel. Met een korte vragenlijst ontdek je welke factoren bij jou mogelijk een rol spelen. Zodat je gericht aan de slag kunt gaan om daar wat aan te doen. Als coach wil ik je daar natuurlijk graag bij helpen. Vandaar dat je ook van harte welkom bent voor een gratis minder-stress-meer-jezelf sessie, fysiek of online.

Deze Balanstest is helemaal gratis. Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan krijg je de downloadlink direct toegemaild. In de periode daarna krijg je een aantal extra mailtjes met aanvullende inspiratie en een mooi aanbod. Wil je liever geen e-mails meer ontvangen, dan kun je je altijd weer uitschrijven.