Total-Balance-logonieuw

TotalBalance is een combinatie van therapie en coaching met een Bijbelse grondslag. De methode biedt een uitgebalanceerd programma waarbij je wordt uitgedaagd om na te denken over je identiteit en wordt geholpen om in balans te komen met jezelf, God en je omgeving. De methode gaat uit van een totaal mensbeeld van geest, ziel en lichaam, waarbij we zowel naar privé- als werksituaties kijken.

Hoewel de methode een christelijke basis heeft, kan hij ook prima gebruikt worden als je geen christen bent. Coaching is altijd maatwerk en we zullen samen het tempo en de exacte invulling altijd aanpassen aan jouw wensen.

 

Tijdens een TotalBalance traject kijken we eerst terug naar het verleden om eventuele pijnpunten te verwerken en patronen te herkennen (wie was ik?). Daarna zoomen we in op het heden en bekijken hoe jouw persoonlijkheid in elkaar steekt (wie ben ik?). Tenslotte gaan we aan de slag om concrete plannen te maken voor de toekomst (wie word ik?). Daarbij gebruiken we vijf leidende thema’s: geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben. In het bijbehorende werkboek staan gerichte huiswerkopdrachten om hiermee aan de slag te gaan.