Praktisch

Coachgesprekken kunnen op verschillende manieren plaatsvinden, fysiek in de coachpraktijk, al wandelend in de natuur of online via beeldbellen. Welke manier werkt voor jou het beste?

coachruimte

Persoonlijk coachgesprek in de praktijk

De meeste coachgesprekken vinden plaats in onze woonkamer aan de Kameraarslag 33 in Gouda. Deze ruimte is groot genoeg om een afstand van minimaal 1,5 meter van elkaar te kunnen bewaren. Hier hebben we alle rust en ruimte om samen met het werkboek of andere hulpmiddelen aan de slag te gaan. Soms vinden gesprekken plaats in een coachruimte van Just2Work aan de Oosthaven 12 in Gouda.

Online coaching

Als je ver weg woont of liever niet bij mij thuis komt, kun je ervoor kiezen om de coachgesprekken online te doen. Ik kan je de eventuele huiswerkopdrachten vooraf toesturen en zal je dan vragen om foto's van de gemaakte opdrachten naar mij terug te sturen via email of whatsapp, zodat we daar allebei goed zicht op hebben tijdens de gesprekken.

online coaching
wandelcoaching

Wandelcoaching

Als je liever buiten bent dan binnen, kun je kiezen voor wandelcoaching. Hiervoor spreken we af in een natuurgebied in de buurt van Gouda, zoals de Goudse Hout of het Weegje. In dat geval zal ik je vragen om het gemaakte huiswerk vooraf naar mij te sturen via email of whatsapp, zodat ik het gesprek goed kan voorbereiden.

 

Corona maatregelen

In verband met corona gaan fysieke afspraken alleen door als je geen klachten hebt, zoals hoesten, keelpijn, kuchen, verkoudheid en koorts. Tijdens een afspraak houden we altijd 1,5 meter afstand. We maken onze handen vooraf schoon met handgel en ik maak voor en na elke afspraak de tafel schoon.