Praktisch - Corona maatregelen

Coachgesprekken kunnen op verschillende manieren plaatsvinden.

coachruimte

Persoonlijk coachgesprek bij mij thuis

De meeste coachgesprekken vinden plaats in de woonkamer bij mij thuis. Deze kamer is groot genoeg om een afstand van minimaal 1,5 meter van elkaar te kunnen bewaren. Hier hebben we alle ruimte om samen met het werkboek of andere hulpmiddelen aan de slag te gaan.

Online coaching of e-coaching

Als je ver weg woont of liever niet bij mij thuis komt, kun je ervoor kiezen om de coachgesprekken te doen via beeldbellen, via een computerprogramma zoals Skype of Zoom. Ik kan je de eventuele huiswerkopdrachten vooraf toesturen en zal je dan vragen om foto's van de gemaakte opdrachten naar mij terug te sturen via email of whatsapp, zodat we daar allebei goed zicht op hebben tijdens de gesprekken.

online coaching
wandelcoaching

Wandelcoaching

Als je liever buiten bent dan binnen, kun je kiezen voor wandelcoaching. Hiervoor spreken we af in een natuurgebied in de buurt van Gouda, zoals de Goudse Hout of het Weegje. In dat geval zal ik je vragen om het gemaakte huiswerk vooraf naar mij te sturen via email of whatsapp, zodat ik het gesprek goed kan voorbereiden.

Corona maatregelen

Om verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan, heb ik de volgende maatregelen genomen:

  • Een fysieke afspraak gaat alleen door als je geen klachten hebt, zoals hoesten, keelpijn, kuchen, verkoudheid en koorts.
  • We schudden geen handen en raken elkaar niet aan.
  • Ik was mijn handen voor en na elke coachsessie.
  • Ik maak na elke sessie de tafel schoon die we hebben gebruikt.