Over

20200922_131209

Els van den Brink

Mijn naam is Els van den Brink. Ik ben 43 jaar, getrouwd, moeder van 4 tieners en woon in Gouda.

Ik houd van lezen, borduren, wandelen en volksdansen. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, nieuwe dingen te leren en nieuwe mensen te leren kennen.

Ik ben christen en mijn geloof in God is de basis bij alles wat ik doe.

Naast mijn coachpraktijk werk ik als freelance wetenschapsjournalist en schrijf ik regelmatig artikelen voor websites, tijdschriften en (medische) vakbladen. Daarbij geniet ik vooral van de interviews, waarbij ik vaak mensen spreek met ontzettend veel passie voor hun vak. Ik hoop dat ik als coach nog veel mensen mag helpen om hun eigen passie (opnieuw) te ontdekken en ook zo vanuit die passie te leven.

Mijn verhaal

Ik heb in 2019 de coachingsopleiding gedaan van van TotalBalance, ontwikkeld door Carianne Ros. Eind 2019 heb ik deze opleiding afgerond en me aangesloten bij het TotalBalance netwerk.

De TotalBalance opleiding sloot nauw aan bij mijn eigen ervaring. In 2013 ben ik overspannen geraakt door de combinatie van alle ballen die ik in de lucht hield rondom gezin, werk en vrijwilligerswerk. In die periode heb ik veel gehad aan een aantal coachgesprekken en het (dag)boek Rust van Carianne Ros. Het was een heftige, maar ook waardevolle periode, waarin ik veel heb geleerd en waar ik sterker uit ben gekomen. Toen ik in 2019 in aanraking kwam met deze coachingsopleiding en hierin veel herkende uit het eerder genoemde boek, werd ik enthousiast om hiermee aan de slag te gaan.

Missie

Het is mijn verlangen om vrouwen te helpen om een goede balans te vinden tussen hun werk en de zorg voor zichzelf, hun gezin en de mensen om hen heen. Ik wil hen graag (opnieuw) laten ontdekken wat hun passies, talenten en dromen zijn, zodat ze van daaruit kunnen leven en genieten van elke dag die God hen geeft.