Over

20200922_131209

Els van den Brink

Mijn naam is Els van den Brink. Ik ben 43 jaar, getrouwd, moeder van 4 tieners en woon in Gouda.

Ik houd van lezen, borduren, wandelen en volksdansen. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, nieuwe dingen te leren en nieuwe mensen te leren kennen.

Ik ben christen en mijn geloof in God is de basis bij alles wat ik doe.

Naast mijn coachpraktijk werk ik als freelance wetenschapsjournalist en schrijf ik regelmatig artikelen voor websites, tijdschriften en (medische) vakbladen.

Mijn verhaal

Ik heb in 2019 de coachingsopleiding gedaan van van TotalBalance, ontwikkeld door Carianne Ros. Eind 2019 heb ik deze opleiding afgerond en me aangesloten bij het TotalBalance netwerk.

De TotalBalance opleiding sloot nauw aan bij mijn eigen ervaring. In 2013 ben ik overspannen geraakt door de combinatie van alle ballen die ik in de lucht hield rondom gezin, werk en vrijwilligerswerk. In die periode heb ik veel gehad aan een aantal coachgesprekken en het (dag)boek Rust van Carianne Ros. Het was een heftige, maar ook waardevolle periode, waarin ik veel heb geleerd en waar ik sterker uit ben gekomen. Toen ik in 2019 in aanraking kwam met deze coachingsopleiding en hierin veel herkende uit het eerder genoemde boek, werd ik enthousiast om hiermee aan de slag te gaan.

Missie

Het is mijn verlangen om vrouwen te helpen die iets in hun leven willen veranderen, maar nog niet goed weten hoe, en om vrouwen te helpen die geconfronteerd zijn met veranderingen in hun leven en op zoek zijn naar een nieuwe balans.