Huis van je Leven-Workshops

Friends talking at cafe table during coffee break. Unrecognizable male and female colleagues discussing business issues, focus on coffee cup with saucer and teaspoon

Wil jij jezelf verwennen met een inspirerende ochtend samen met een paar andere vrouwen?
Waar je op een ontspannen manier overzicht krijgt over de dingen die spelen in jouw leven en nieuwe inzichten en inspiratie opdoet? Natuurlijk onder het genot van verse koffie of thee en wat lekkers? Meld je dan aan voor een Huis van je Leven©-workshop bij Time to Turn Coaching!

In een Huis van je Leven©-workshop ga je aan de slag met de metafoor van een huis, waarin de kamers symbool staan voor verschillende levensgebieden, zoals je werk, je vrije tijd, je relaties en je gezondheid. Net als bij je gewone huis geldt voor je levenshuis dat jij het helemaal in je eigen stijl kunt inrichten. Maar ook dat het goed is om af en toe alle kamers bij langs te gaan om te zien waar het nodig is om wat op te ruimen of op te knappen. Tijdens een Huis van je Leven©-workshop maak je een rondje door je levenshuis, elke keer gekoppeld aan een ander thema. Zo ga je altijd naar huis met meer inzicht en nieuwe inspiratie!

Praktisch

De workshops vinden plaats in kleine groepjes van 2-6 deelnemers. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht en ruimte om elkaar te inspireren. Dit alles natuurlijk met inachtneming van de coronamaatregelen. Vanwege de huidige lockdown is het aantal deelnemers voorlopig beperkt tot 2 personen per workshop, zodra het weer mogelijk is om meer mensen thuis te ontvangen, kunnen er weer iets meer deelnemers per workshop meedoen.

Deelname aan een workshop kost € 34,95.
Dit is inclusief lesmateriaal en verse koffie of thee en wat lekkers.

huis van je leven materiaal
levenshuis

De eerstvolgende Huis van je Leven-Workshop is op

Woensdag 24 maart 2021, 10.00-11.30u, Gouda (nog 2 plaatsen)

Je levenshuis in balans

In deze eerste Huis van je Leven©-workshop kijken we naar het totaalplaatje van jouw levenshuis.
In hoeverre is jouw levenshuis in balans? In welke kamers ben je (te) veel geweest of juist (te) weinig? Welke kamers zouden wel een opknapbeurt kunnen gebruiken? Balans is een woord dat je tegenwoordig vaak voorbij hoort komen, maar wat wordt daar eigenlijk mee bedoeld? En wat vind je daar eigenlijk zelf van? In hoeverre vind jij het belangrijk om 'in balans' te zijn?
Goed om daar eens bij stil te staan en over na te denken.

Speciaal aanbod voor vriendinnen

Kom je als vriendinnen met z’n tweeën of drieën, dan betalen jullie voor deze workshop geen €34,95, maar €29,95 per persoon! Bovendien is het dan mogelijk om een aparte afspraak te plannen op een datum die jullie goed uitkomt en kunnen jullie zelf het thema kiezen.
De workshop kan eventueel ook bij jou thuis.

Korting op een individueel coachtraject

Ontdek je tijdens een workshop dat er wel wat meer moet gebeuren aan jouw levenshuis? Een grondige onderhoudsbeurt, een verbouwing of versteviging van het fundament? Informeer dan eens naar de mogelijkheden voor individuele coaching. Deelnemers van een workshop die binnen een maand besluiten om te starten met een coachtraject, krijgen de kosten van de workshop volledig terug!

balans

Data Huis van je Leven-Workshops in 2021

Woensdag 24 maart 2021, 10.00-11.30, Gouda (nog 2 plaatsen)

Je levenshuis in balans

Woensdag 22 april 2021, 10.00-11.30, Gouda (nog 2 plaatsen)

Thuis – een plaats van rust en ontspanning

Woensdag 2 juni 2021, 9.30-11.30, Gouda (nog 3 plaatsen)

Je levenshuis in je eigen stijl

Woensdag 22 september 2021, 9.30-11.30, Gouda (nog 3 plaatsen)

Je levenshuis naar een nieuwe fase

Woensdag 17 november 2021, 9.30-11.30, Gouda (nog 3 plaatsen)

Een huis van zorg – zorg voor de ander en zorg voor jezelf

 

Andere mogelijke thema's (bij workshops op afspraak):

De plaats van God in jouw levenshuis

De impact van ... (chronische ziekte, corona, ...) op jouw levenshuis

Je levenshuis na ....  (je pensioen, je scheiding, het laatste kind dat uit huis is, ...)