Huis van je Leven-Workshops

Friends talking at cafe table during coffee break. Unrecognizable male and female colleagues discussing business issues, focus on coffee cup with saucer and teaspoon

Wil jij jezelf verwennen met een inspirerende ochtend of avond? Waar je op een ontspannen manier overzicht krijgt over de dingen die spelen in jouw leven en nieuwe inzichten en inspiratie opdoet? Meld je dan aan voor een Huis van je Leven©-workshop bij Time to Turn Coaching!

Wil je eens lekker verwend worden in een individuele VIP-workshop? Of doe je de workshop liever samen met een vriendin, fysiek of online? De keus is aan jou.

In een Huis van je Leven©-workshop ga je aan de slag met de metafoor van een huis, waarin de kamers symbool staan voor verschillende levensgebieden, zoals je werk, je vrije tijd, je relaties en je gezondheid. Net als bij je gewone huis geldt voor je levenshuis dat jij het helemaal in je eigen stijl kunt inrichten. Maar ook dat het goed is om af en toe alle kamers bij langs te gaan om te zien waar het nodig is om wat op te ruimen of op te knappen. Tijdens een Huis van je Leven©-workshop maak je een rondje door je levenshuis, elke keer gekoppeld aan een ander thema. Zo ga je altijd naar huis met meer inzicht en nieuwe inspiratie! Deze workshops zijn beschikbaar in drie varianten.

Individuele VIP-workshop

In een VIP-workshop is alle aandacht helemaal voor jou! Ik ontvang je bij mij thuis en we beginnen natuurlijk met verse koffie of thee en wat lekkers. Daarna gaan we aan de slag met het thema dat jij hebt gekozen. Ik leg je het een en ander uit over de verschillende kamers in het Huis van je Leven en ik help je om een overzicht te krijgen van hoe jou levenshuis eruit ziet. Als je dingen in je levenshuis zou willen veranderen, denk ik met je mee over hoe dat zou kunnen. Laat je verrassen en ontdek hoe je met de metafoor van een huis op een heel andere manier gaat nadenken over je leven, waardoor je tot verrassende inzichten komt. De kosten van een VIP-workshop bedragen € 34,95. Dit is inclusief lesmateriaal en een leuk kadootje om mee naar huis te nemen. Een VIP-workshop duurt 60 tot 90 minuten. Datum en tijd in overleg.

Online vriendinnenworkshop

Wat is er nu leuker dan een workshop doen samen met een vriendin? Dat kan zowel fysiek als online. Voor de online variant kunnen jullie dit allebei vanuit je eigen huis doen, maar het is ook mogelijk dat jullie er samen voor gaan zitten bij één van beide thuis. Ik stuur het cursusmateriaal vooraf toe, zodat jullie alles bij de hand hebben om lekker aan de slag te gaan met het thema dat jullie zelf hebben gekozen. Tijdens de workshop geef ik uitleg over het Huis van je Leven en het thema dat centraal staat. Ook geef ik verschillende praktische opdrachten, waar jullie eerst zelf mee aan de slag gaan, waarna we daar met elkaar over in gesprek gaan. Ontdek samen hoe verfrissend het is om eens over je leven na te denken aan de hand van de metafoor van een huis en hoe je daarin ook elkaar kunt inspireren. De kosten van een online vriendinnenworkshop bedragen € 29,95 per persoon. Een workshop duurt 60 tot 90 minuten. Datum en tijd in overleg.

Fysieke kleinschalige workshop

Gelukkig kunnen we weer 2 personen thuis ontvangen, waardoor het weer mogelijk is om de worskhop bij mij thuis te doen met 2 deelnemers. Deze workshops duren 90-120 minuten. Deelname aan een fysieke workshop kost € 34,95. Dit is inclusief lesmateriaal en verse koffie of thee en wat lekkers. Kom je als vriendinnen, dan kun je de workshop doen voor € 29,95 per persoon.

huis van je leven materiaal
levenshuis

Workshop-thema: Je levenshuis in balans

In deze workshop kijken we naar het totaalplaatje van jouw levenshuis. In hoeverre is jouw levenshuis in balans? In welke kamers ben je (te) veel geweest of juist (te) weinig? Welke kamers zouden wel een opknapbeurt kunnen gebruiken? Balans is een woord dat je tegenwoordig vaak voorbij hoort komen, maar wat wordt daar eigenlijk mee bedoeld? En wat vind je daar eigenlijk zelf van? In hoeverre vind jij het belangrijk om 'in balans' te zijn? Goed om daar eens bij stil te staan en over na te denken.

 

Korting op een individueel coachtraject

Ontdek je tijdens een workshop dat er wel wat meer moet gebeuren aan jouw levenshuis? Een grondige onderhoudsbeurt, een verbouwing of versteviging van het fundament? Informeer dan eens naar de mogelijkheden voor individuele coaching. Deelnemers van een workshop die binnen een maand besluiten om te starten met een coachtraject, krijgen de kosten van de workshop volledig terug!

balans