Gratis TotalBalance test

Weet jij al wie je bent en wat je wilt? Ben je op zoek naar een goede balans tussen werk en privé? Of wil je meer energie? Download dan hier de gratis TotalBalance test. Deze test geeft je inzicht op welke gebieden jij je leven op orde hebt en waarin je nog wel wat coaching, bemoediging en inspiratie zou kunnen gebruiken.

totalbalance test
Al die ballen in de lucht

Als vrouw kun je soms enorme druk ervaren door alle ballen die je in de lucht moet houden van werk, gezin, familie, vrienden, kerk, sport en wat al niet meer. Dat kan behoorlijk wat stress opleveren. Zeker als je toch al worstelt met angst, onzekerheid, spanning en/of perfectionisme. Of als je moet dealen met patronen vanuit je verleden waar je maar niet los van komt, een baan die niet bij je past, als je het lastig vindt om grenzen te stellen of als je moeite hebt om goed om te gaan met je eigen hooggevoeligheid. Op zo'n moment kun je enorm verlangen naar meer rust, energie en balans, en zou je willen dat je in staat bent om op een gezonde en ontspannen manier je grenzen kunt aangeven en keuzes kunt maken vanuit je hart.

Als coach help ik vrouwen door middel van het Bouwstenen Coachtraject om hun verleden te verwerken, (denk)patronen te herkennen en te veranderen en zichzelf beter te leren kennen. Hierdoor zijn ze veel beter in staat om goede keuzes te maken en grenzen aan te geven, en de rust en balans te vinden waar ze naar verlangen. In dit unieke traject heb ik de diepgaande TotalBalance methodiek gecombineerd met het ontspannen overzicht van de Levenshuis praatplaat. Het voordeel van dit traject is bovendien dat het bestaat uit verschillende modules (bouwstenen), waardoor je precies die bouwstenen kunt kiezen die passen bij wat jij nodig hebt.

Waar sta jij?

Vraag je je af op welke gebieden jij coaching zou kunnen gebruiken? Daarvoor is de TotalBalance test een goed hulpmiddel. In deze test wordt je door middel van een vragenlijst geholpen om vast te stellen waar je tegenaan loopt en wat je daarmee nu eigenlijk zou willen.

gratis kennismakingsgesprek