Gratis TotalBalance test

Word jij het misschien ook zat dat je telkens weer tegen dezelfde dingen aanloopt? Dat je telkens weer last hebt van die stress, angst, onzekerheid, onvrede over je werk of wat het ook is waar jij mee worstelt? 

Soms voel je wel aan dat het nodig is om aan de slag te gaan met de problemen waar je mee worstelt, maar is het lastig om helder te krijgen wat nu eigenlijk het onderliggende probleem is. Dat maakt het vaak ook lastig om voor jezelf te bepalen welke stap je zou moeten zetten om hier iets aan te doen.

Geldt dat ook voor jou? Download dan deze gratis TotalBalance test. Deze test zal je helpen om helder te krijgen waar jouw probleem ligt en op wat voor manier je hiermee aan de slag zou kunnen gaan om hier iets aan te doen.

totalbalance test
Al die ballen in de lucht

Als vrouw kun je soms enorme druk ervaren door alle ballen die je in de lucht moet houden van werk, gezin, familie, vrienden, kerk, sport en wat al niet meer. Dat kan behoorlijk wat stress opleveren. Zeker als je toch al worstelt met angst, onzekerheid, spanning en/of perfectionisme. Of als je moet dealen met patronen vanuit je verleden waar je maar niet los van komt, een baan die niet bij je past, als je het lastig vindt om grenzen te stellen of als je moeite hebt om goed om te gaan met je eigen hooggevoeligheid. Op zo'n moment kun je enorm verlangen naar meer rust, energie en balans, en zou je willen dat je in staat bent om op een gezonde en ontspannen manier je grenzen kunt aangeven en keuzes kunt maken vanuit je hart.

Als coach help ik vrouwen door middel van het Bouwstenen Coachtraject om hun verleden te verwerken, (denk)patronen te herkennen en te veranderen en zichzelf beter te leren kennen. Hierdoor zijn ze veel beter in staat om goede keuzes te maken en grenzen aan te geven, en de rust en balans te vinden waar ze naar verlangen. In dit unieke traject heb ik de diepgaande TotalBalance methodiek gecombineerd met het ontspannen overzicht van de Levenshuis praatplaat. Het voordeel van dit traject is bovendien dat het bestaat uit verschillende modules (bouwstenen), waardoor je precies die bouwstenen kunt kiezen die passen bij wat jij nodig hebt.

Waar sta jij?

Vraag je je af op welke gebieden jij coaching zou kunnen gebruiken? Daarvoor is de TotalBalance test een goed hulpmiddel. In deze test wordt je door middel van een vragenlijst geholpen om vast te stellen waar je tegenaan loopt en wat je daarmee nu eigenlijk zou willen.

Deze TotalBalance test is helemaal gratis. Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan krijg je de downloadlink direct toegemaild. Je krijgt dan ook automatisch af en toe een leuke nieuwsbrief met extra informatie. Wil je liever geen e-mails meer ontvangen, dan kun je je altijd weer uitschrijven.

gratis kennismakingsgesprek