Gratis e-book voor minder stress

Vier stappen naar meer rust, energie en balans

Ontdek het aan de hand van het Levenshuis
Minder stress
Worstel jij met ...

... stress, sleur, onzekerheid, angst, perfectionisme of hoogsensiviteit

Voel jij dat er iets mist in je leven ...

... Een gezonde balans tussen je werk en andere activiteiten, de zorg voor je gezin en de mensen om je heen en de zorg voor jezelf.
... Voldoende momenten van echte rust en ontspanning, die je helpen om op te laden.
... De energie om je helemaal in te zetten voor de dingen die jij belangrijk vindt en te genieten van de dingen die je doet.
... Het besef dat je echt weet wie je bent, met jouw persoonlijkheid, talenten, passies en waarden en dat ook waardeert.

Verlang jij naar verandering, een leven waar...

... je werk en activiteiten doet die echt passen bij wie jij bent, zodat je echt tot bloei komt en energie krijgt van wat je doet.
... je gezonde grenzen kunt aangeven, zodat je de mensen om je heen oprecht kunt liefhebben, zonder dat dat ten koste gaat van jezelf.
... je hebt afgerekend met die stress, angst, onzekerheid of perfectionisme.
... Je beter luistert naar je hart, naar wat jij diep van binnen wilt.

Vraag nu het gratis e-book 'Vier stappen naar meer rust, energie en balans' aan!

In dit gratis e-book voor minder stress, help ik jou om overzicht te krijgen over alles wat er in jouw leven speelt. Ik leg je uit dat het vaak lastig is om met een frisse blik naar je eigen situatie te kijken en hoe het kan helpen om je situatie te bekijken door een andere bril. Dat doen we aan de hand van een hulpmiddel dat ik veel gebruik in mijn coachpraktijk, namelijk het Levenshuis. Een mooie manier om hiermee kennis te maken en te ontdekken welke stappen jij kunt zetten om met jouw uitdagingen aan de slag te gaan!

Dit e-book is helemaal gratis! Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan krijg je de downloadlink direct toegemaild. Hou er rekening mee dat dit wel 20-30 minuten kan duren. In de weken erna krijg je nog enkele e-mails en nieuwsbrieven met extra inspiratie en een leuke aanbieding. Wil je liever geen e-mails meer ontvangen, dan kun je je altijd weer uitschrijven.

Al die ballen in de lucht

Als vrouw kun je soms enorme druk ervaren door alle ballen die je in de lucht moet houden van werk, gezin, familie, vrienden, kerk, sport en wat al niet meer. Dat kan behoorlijk wat stress opleveren. Zeker als je toch al worstelt met angst, onzekerheid, stress, en/of perfectionisme. Of als je moet dealen met patronen vanuit je verleden waar je maar niet los van komt, een baan die niet bij je past, als je het lastig vindt om grenzen te stellen of als je moeite hebt om goed om te gaan met je eigen hooggevoeligheid. Op zo'n moment kun je enorm verlangen naar minder stress, meer rust, energie en balans, en zou je willen dat je in staat bent om op een gezonde en ontspannen manier je grenzen kunt aangeven en keuzes kunt maken vanuit je hart.

Als coach help ik vrouwen door middel van het Bouwstenen Coachtraject om hun verleden te verwerken, (denk)patronen te herkennen en te veranderen en zichzelf beter te leren kennen. Hierdoor zijn ze veel beter in staat om goede keuzes te maken en grenzen aan te geven, en de rust en balans te vinden waar ze naar verlangen. In dit unieke traject heb ik de diepgaande TotalBalance methodiek gecombineerd met het ontspannen overzicht van de Levenshuis praatplaat. Het voordeel van dit traject is bovendien dat het bestaat uit verschillende modules (bouwstenen), waardoor je precies die bouwstenen kunt kiezen die passen bij wat jij nodig hebt.

Je eigen proces

Het kan natuurlijk zijn dat je een coachtraject nu (nog) een stap te ver vindt. Dat je liever eerst wilt kijken welke stappen richting minder stress je zelf al kunt zetten met behulp van inspiratie die je op internet hebt opgedaan.

Bovendien is het waarschijnlijk zo dat als je al zou willen investeren in een coachtraject, het wel iets moet zijn wat echt bij jou past en waar je ook echt verder mee komt. Dat lijkt me ook heel verstandig. Uiteindelijk is het helemaal jouw proces en moet je dat doen op een manier die bij jou past en waar jij zelf uiteindelijk ook echt mee geholpen bent.

Met dit gratis e-book wil ik je de mogelijkheid bieden om in je eigen tijd en op je eigen plek kennis te maken met het concept van het Levenshuis, zoals ik dat gebruik in mijn coachpraktijk. Ik wil je met dit e-book graag laten ervaren hoe dit op een ontspannen manier overzicht kan geven, zodat je met een frisse blik naar situaties kunt kijken en nieuwe inzichten en idee├źn boven kunnen komen. Bovendien ontvang je daarbij ook een aantal concrete tips voor minder stress, waar je al direct zelf mee aan de slag kan!

Wil je toch graag nog even doorpraten over de dingen waar jij zelf tegenaan loopt? Meld je dan aan voor een gratis minder-stress-meer-jezelf sessie, fysiek of online.

Dit e-book is helemaal gratis! Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan krijg je de downloadlink direct toegemaild. In de weken erna krijg je nog enkele e-mails en nieuwsbrieven met extra inspiratie en een leuke aanbieding. Wil je liever geen e-mails meer ontvangen, dan kun je je altijd weer uitschrijven.

gratis coachgesprek