Coaching

Als coach kan ik je helpen om aan de slag te gaan met de dingen waar jij mee worstelt. Door te luisteren, met je mee te denken en de juiste vragen te stellen, kan ik je helpen om je gedachten te ordenen, dingen op een rijtje te zetten en stappen te zetten. Met specifieke huiswerkopdrachten kan ik je helpen om na te denken over je verleden, dat te verwerken en daarvan te leren, om te ontdekken hoe je persoonlijkheid in elkaar steekt en wat jouw talenten en passies zijn en om concrete doelen te stellen voor de toekomst.

Tiny Twist

Losse coachgesprekken

Ben je op zoek naar iemand die even met je meedenkt over een overzichtelijk en concreet probleem? Of wil je eerst een coachgesprek ervaren voor je een langer traject afspreekt?

Meld je dan aan voor één of meer losse coachgesprekken en ervaar hoe verhelderend en motiverend dit kan werken.

Per gesprek

€ 75

 

€ 95 voor werkgevers

Next Step

Kort coachingstraject

Heb je meer nodig, maar is een traject van 15 gesprekken te veel van het goede? Kies dan voor een kort traject. Samen bepalen we welke delen van het werkboek voor jou het meest zinvol zijn. In het kader van loopbaancoaching kunnen we bijvoorbeeld met een mini-DISC en motivatiester kijken naar jouw persoonlijkheid en talenten.

Een traject van
8 gesprekken,
inclusief werkboek

€ 580

€72,50 per gesprek

€ 730 voor werkgevers

Turn Around

Compleet coachingstraject

Wil je echt investeren in je zelf en je problemen bij de wortel aanpakken? Kies dan voor een compleet TotalBalance traject, waarbij we het hele werkboek doorlopen en kijken naar verleden, heden en toekomst. Samen denken we na over je verleden, zodat je dat kunt verwerken en ervan kunt leren, ontdekken we hoe jouw persoonlijkheid in elkaar steekt en wat jouw talenten en passies zijn en stellen we concrete doelen voor je toekomst.

Een compleet traject van
15 gesprekken,
inclusief werkboek

€ 1.050

€ 70 per gesprek

€ 1.350 voor werkgevers

Goed om te weten

•  Voor TotalBalance coaches in opleiding geldt het vastgestelde tarief van €95 per uur.

•  Gesprekken duren 60 minuten en vinden meestal eens in de twee weken plaats.

•  Zijn de kosten voor jou een belemmering? Neem dan gerust contact op, dan bekijken we wat er mogelijk is.

•  Coaching door Time to Turn Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Soms is het wel mogelijk dat coaching wordt betaald door de werkgever vanuit een budget voor ontwikkeling en persoonlijke groei.

•  Time To Turn Coaching is tot 2023 vrijgesteld van BTW in verband met de kleine ondernemersregeling.