Coaching

Waar ben jij naar op zoek? Wat heb jij op dit moment nodig om verder te komen?

Heb je veel last van stress, ben je overspannen of heb je een burn-out?

Worstel je met angst, perfectionisme, onzekerheid of een negatief zelfbeeld?

Is er in jouw leven nog ballast uit het verleden waar je steeds weer tegenaan loopt?

Ben je ontevreden over je werk en/of andere bezigheden waar je je tijd mee vult?

Voel je je vaak moe en heb je weinig energie?

Heb je te maken met ingrijpende veranderingen in je leven waardoor je op zoek moet naar een nieuwe balans?

Vind je het moeilijk om je grenzen aan te geven?

Worstel je met moeizame relaties?

Ben je op zoek naar meer rust en een betere balans?

Wil je graag weten hoe jouw persoonlijkheid in elkaar steekt en wat jouw gaven, passies en talenten zijn?

Als coach kan ik je helpen om aan de slag te gaan met de dingen waar jij mee worstelt. In een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten kunnen we samen bekijken waarvoor jij precies hulp zoekt en wat ik je daarvoor zou kunnen aanbieden.

Bij een heel concrete vraag, of als je al eerder een coachtraject hebt doorlopen, kan het zijn dat je al genoeg hebt aan één of enkele losse coachgesprekken. Dit kan ook een goede optie zijn als je eerst zelf wilt ervaren wat coaching inhoudt. In dat geval zou je kunnen kiezen voor een gesprek met de Huis van je Leven© methode. Daarmee kun je al in één of twee losse gesprekken tot waardevolle inzichten komen. Ook is het mogelijk om in enkele losse coachgesprekken aan de slag te gaan met hoogsensitiviteit.

Zijn je problemen wat groter, dan raad ik je aan om te kiezen voor een TotalBalance traject. Dat geldt ook als je graag de tijd wilt nemen om na te denken over wie je bent en wat je nu eigenlijk wilt met je werk en/of andere activiteiten die je doet. Een TotalBalance traject is een waardevolle investering in jezelf die je ontzettend veel zal opleveren en waar je zeker geen spijt van zult krijgen. Meer hierover kun je lezen over de speciale pagina over de TotalBalance methode.

Een korter coachtraject is vooral zinvol in het kader van loopbaancoaching. In dat geval zullen we ons beperken tot een beperkt deel van het TotalBalance traject, zoals de mini-DISC en de motivatiester om vast te stellen wat jouw persoonlijkheid en talenten zijn en op basis daarvan doelen stellen. Eventueel kun je dit later alsnog omzetten naar een compleet TotalBalance traject.

Tiny Twist

Losse coachgesprekken

Ben je op zoek naar iemand die even met je meedenkt over een overzichtelijk en concreet probleem? Of wil je eerst een coachgesprek ervaren voor je een langer traject afspreekt?

Meld je dan aan voor één of meer losse coachgesprekken en ervaar hoe verhelderend en motiverend dit kan werken.

Als je wilt, kunnen we hierbij gebruik maken van de Huis van je Leven© methode, een creatieve en snelle manier om overzicht te krijgen over datgene wat er op dit moment in jouw leven speelt.

Per gesprek

€ 75

 

€ 95 voor werkgevers

Next Step

Kort coachingstraject

Heb je meer nodig, maar is een traject van 15 gesprekken te veel van het goede? Kies dan voor een kort traject. Samen bepalen we welke delen van het TotalBalance traject voor jou het meest zinvol zijn. In het kader van loopbaancoaching kunnen we bijvoorbeeld met een mini DISC en motivatieplan kijken naar jouw persoonlijkheid en talenten.

Een traject van
8 gesprekken,
inclusief werkbladen

€ 580

€72,50 per gesprek

€ 730 voor werkgevers

Turn Around

Compleet coachingstraject

Wil je echt investeren in je zelf en je problemen bij de wortel aanpakken? Kies dan voor een compleet TotalBalance traject, waarbij we het hele werkboek doorlopen en kijken naar verleden, heden en toekomst. Samen denken we na over je verleden, zodat je dat kunt verwerken en ervan kunt leren, ontdekken we hoe jouw persoonlijkheid in elkaar steekt en wat jouw talenten en passies zijn en stellen we concrete doelen voor je toekomst.

Een compleet traject van
15 gesprekken,
inclusief werkboek

€ 1.050

€ 70 per gesprek

€ 1.350 voor werkgevers

Goed om te weten

•  Voor TotalBalance coaches in opleiding geldt het vastgestelde tarief van €95 per uur.

•  Gesprekken duren 60 minuten en vinden meestal eens in de twee weken plaats.

•  Zijn de kosten voor jou een belemmering? Neem dan gerust contact op, dan bekijken we wat er mogelijk is.

•  Coaching door Time to Turn Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Soms is het wel mogelijk dat coaching wordt betaald door de werkgever vanuit een budget voor ontwikkeling en persoonlijke groei.

•  Time To Turn Coaching is tot 2023 vrijgesteld van BTW in verband met de kleine ondernemersregeling.